Nieuwe kunstnagels zetten


De gemiddelde tijd die ervoor nodig is om een nieuwe set kunstnagels te zetten is ongeveer een uur tot anderhalf uur. Afhankelijk van uw nagels en de keuze die u maakt.

Het begint altijd met het voorbereiden van uw nagels. De nagels worden bekeken, schoongemaakt, nagelriemen worden teruggeduwd en er word door de klant een keuze gemaakt wat voor behandeling en nagelkeuze zij wil. Dan word de nagelplaat ontvet met een scrub. Dan zal er een primer of een bond op de nagels worden aangebracht voor een goede hechting van de lijm en de ACRYL.


De uitgezochte nagels worden gepast en per nagel uitgezocht op maat.

Dan worden de tips met een speciale nagellijm op een gedeelte van uw nagels geplakt.

De nagels worden op lengte gemaakt van uw keuze. Er zal gevijlt moeten worden om de tip in de juiste vorm te brengen. De tip zal opgeruwd worden met een vijl, dan zal er op de natuurlijke nagel nogmaals een primer worden aan gebracht, dan kan er begonnen worden met het opbrengen van de acryl . Als er voldoende acryl aangebracht is en de nagelstyliste er van overtuigd is dat het voldoende is, zal er weer gevijld moeten worden.

Mocht er nog een nagellak of nailart aangebracht moeten worden dan zal dat nu plaats gaan vinden. Als het nagelmodel goed bevonden is, gaat er een verzegelende toplaag overheen om het geheel goed af te sluiten.


Mocht u uw kunstnagels willen verwijderen, laat dit dan door een deskundige doen zij hebben de ervaring en de materialen hiervoor. Gaat u niet zelf proberen de nagels te verwijderen, zij zijn geplakt met een speciale lijm en u kunt heel gemakkelijk uw natuurlijke nagels beschadigen.

Het verwijderen van kunstnagels duurt 30 tot 45 minuten.

Bel voor een afspraak

06 27036408

0